Dnevni horoskop za 2. septembar 2017

Dnevni horoskop za 22. avgust 2017: Danas je utorak, Mars je u trigonu sa Saturnom, retrogradni Saturn u Strelcu. Mars u ovakvom aspektu je disciplinovan, iako energičan. Ne rasipa uludo energiju, a ljudi sa ovim aspektom imaju dara za vođenje bitnih poslova kao menadžeri, kao vođe projekata, kao predavači. Mars je vezan za uniformu, pa je s ovim aspektom usko vezana vojnička disciplina.

U tranzitu s ovum aspektom nam dakle stiže organizovanost, disciplina, elan, vrednoća. Saturn će energiju Marsa usmeriti u pravom smeru, dajući vetar u leđa. Uz sve navedeno ide i želja za zdravijim životom, pa ćete intenzivno razmišljati o bavljenju nekim sportom, vodeći računa o ishrani, piše Današnji dnevni horoskop.

Dakle, pred nama je sjajan dan za sva polja, pa ne dopustite da vam proleti bez rezultata.

Sve najbolje vam želimo.

OVAN

POSAO

Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente. Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.

LJUBAV

Stalo Vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BIK

POSAO

Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.

LJUBAV

Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Dnevni horoskop za 22. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO

Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.

LJUBAV

Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RAK

POSAO

Nedostaju Vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da Vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima.

LJUBAV

Čini Vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u Vašem emotivnom dometu. Očekuje Vas prijatno iznenađenje.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.