Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. avgust 2018. Ovan poštovan na poslu, Bik traži...

Dnevni horoskop za 21. avgust 2018. Ovan poštovan na poslu, Bik traži ljubav, Blizanac umoran, Rakovi, glavu gore!

74
0
Dnevni horoskop za 27. maj 2020: Jarac zaljubljen, Škorpija ambiciozna, Biku se popravljaju finansije
Dnevni horoskop za 27. maj 2020: Jarac zaljubljen, Škorpija ambiciozna, Biku se popravljaju finansije

Dnevni horoskop za 21. avgust 2018. Mlad mesec je tu nad nama, odlično vreme za neki novi početak, i energija je na dobrom nivou pa vas ništa ne može sprečiti, osim vas samih, da pokrenete neku novu priču u vešem životu.

Ne mora to biti posao, možda neka odluka u vezi vašeg odnosa (produbićete odnos, malo će da zahladni, promenićete neke stavove…), prijatelja, porodice, troškova, piše današnji dnevni horoskop. Bacite se na razmišljanje, setite se šta je to što poodavno priželjkujete da uradite i danas krenite da radite na tome. Veče kao stvoreno za ljubav pod mesečinom, pa vam je sve jasno kome i kako da se posvetite tokom drugog dela dana. Uživajte u lepom danu, danu punom pozitivne energije.

Ovan

POSAO Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih. LJUBAV U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa. ZDRAVLJE Alkohol i obilne večere neće vam prijati.
Dnevni horoskop za 21. avgust 2018. Ovan poštovan na poslu, Bik traži ljubav, Blizanac umoran, Rakovi glavu gore!
Dnevni horoskop za 21. avgust 2018. Ovan poštovan na poslu, Bik traži ljubav, Blizanac umoran, Rakovi glavu gore!

Bik

POSAO Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima. LJUBAV Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. ZDRAVLJE Šetnja po hladnom vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

Blizanci

POSAO Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. LJUBAV Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Trenutno vam je to najvažnije. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno. ZDRAVLJE Potreban vam je odmor…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.