Dnevni horoskop – Rak

POSAO

Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekivaće vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.

LJUBAV

Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Nedeljni horoskop od 17. do 24. septembra 2017. šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Dnevni horoskop za 20. septembar 2017
Dnevni horoskop za 20. septembar 2017

Dnevni horoskop – Lav

POSAO

Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa.

LJUBAV

Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki jubavni signal.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop – Devica

POSAO

Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.

LJUBAV

Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe…

…nastavak na sledecoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.