Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019: Bik puca od zdravlja, Rak će napredovati na poslu, Vaga pokreće biznis, Vodolija ima sreće u svemu, piše kurir.rs.

OVAN

Sa kolegama sa kojim sarađujete imate solidan odnos i generalno vam vlada povoljna atmosfera na poslu. Spremni ste za nova poznanstva, za nove ljubavi i za promene kada je u pitanju polje emocija. Mogući su problemi sa jetrom.

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019: Ovan spreman za novu ljubav, Strelac odlično, opušten dan za Lava
Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019: Ovan spreman za novu ljubav, Strelac odlično, opušten dan za Lava

BIK

Možete da se nadate prilici da na polju finansija ostvarite daleko bolje stanje. Dosta toga bi moglo da vam se razreši uskoro. Dopada vam se osoba koju poznajete iz vašeg bliskog okruženja. Na polju zdravlja nemate probleme.

BLIZANCI

Dobro se snalazite na svom poslu i spremni ste da još učite i dodato napredujete kako bi ostvarili svoje ambicije. Voljena osoba bi mogla da unese mir i radost u vaaš život. Pred vama je jako povoljan period. Prolazna malaksalost je moguća.

RAK

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poslovne promene, ali ćete im se lako i brzo prilagoditi. Očekuje vas miran dan kada je u pitanju ljubavno polje, ne biste trebali da imate velike promene. Povećajte unos vitamina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.