Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. jun 2019: Škorpija u centru pažnje, uzbudljiv dan za Raka, Jarac misli na sebe

Dnevni horoskop za 20. jun 2019: Ovan sklon samokritici, Bik pokazuje nezainteresovanost, Blizanac voli dobre izazove, Raku slede uzbudljivi dani, Lav neozbiljan, Devici moguć zanimljiv susret, Vaga ima problem sa fokusiranjem, Škorpija u centru pažnje, Strelcu finansijske pogodnosti, Jarac misli na sebe, Vodolija nerealna, a Ribe spremne na dogovore. Ovo je današnji dnevni horoskop za 20.06.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Polje inostranstva vam donosi, konkretne svote novca. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim komentarima svojih kolega ukoliko se radi o nipodaštavanju na vaš račun. Skloni ste samokritici i ne dozvoljavate da se stvari promene. To drugi ljudi mogu da iskoriste.

Ljubav

Ne dopuštate partneru da vam uputi poneku kritiku. Isuviše ste ratoborni za konkretna emotivna pitanja.

Zdravlje

Povedite računa o stomaku.

BIK

Posao

Pokazujete dozu nezainteresovanosti na prvi pogled. Polje tajni vam je dovoljno aktivno, da vam u suštini odgovara rad u samoći. Možete da zaradite, kroz rad špekulativne prirode.

Ljubav

Uvek ste spremni na akcije, koje ćete konkretizovati. Povremeno ćete biti skloni riziku. Ne propuštajte priliku da se dobro zabavite ovaj put.

Zdravlje

Pojačani valunzi.

Dnevni horoskop za 20. jun 2019

Dnevni horoskop za 20. jun 2019

BLIZANCI

Posao

Nazire se odličan period za umetnike, jer im se ceni rad. Zaslužene nagrade ćete dobiti, u svakom slučaju. Volite dosta dobre izazove koji vam se nude u jednom određenom duhu. Ovo prepoznajete kao dar sa neba.

Ljubav

Trenutna emotivna strana je nešto što vam se dopada jer uviđate privrženost partnera. Stalo vam je do ozbiljnije ljubavne veze.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.