Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 20. april 2018.

Dnevni horoskop za 20. april 2018.

86
0
Dnevni horoskop za 3. januar 2019

Dnevni horoskop za 20. april 2018. Danas je pred nama divan dan, Sunce ulazi u Bika. Ovo je period laganog ritma, zastajanja radi osluškivanja prirode i zvukova koji gode našem umu.

Bik najavljuje i izvesnu dozu tvrdoglavosti, iako sve govori protiv nas, držaćete se sve dok možete svoje teze. Malo popustite, ipak, jer sve može na kraju da dovede do nepotrebnih posledica, a u najblažem smislu, besmislenim raspravama do u nedogled. Bez cilja. Bik i Sunce, kombinacija zadovoljstva, čulnog, kreativnog i zadovoljstva koje stvara sticanje materijalnog. Potreba za sigurnošću, novcem, izražena želja za uživanjem u zadovoljstvima. malim, a i velikim, piše današnji dnevni horoskop

Ovan

POSAO Informacije koje vam neko saopštava imaju korisno značenje. Obratite pažnju na različite detalje u poslovnim pregovorima i na skrivene poruke. LJUBAV Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.
Dnevni horoskop za 20. april 2018.
Dnevni horoskop za 20. april 2018.

Bik

POSAO Delujete vešto u u poslovnim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni. Zato, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti. LJUBAV Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud ili karakter. Opustite se. ZDRAVLJE Prijaće vam šetnja.

Blizanci

POSAO Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe. LJUBAV U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što vam nudi ili predlaže bliska osoba. ZDRAVLJE Više spavajte…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.