Dnevni horoskop za 3. januar 2019

Dnevni horoskop za 20. april 2018. Danas je pred nama divan dan, Sunce ulazi u Bika. Ovo je period laganog ritma, zastajanja radi osluškivanja prirode i zvukova koji gode našem umu.

Bik najavljuje i izvesnu dozu tvrdoglavosti, iako sve govori protiv nas, držaćete se sve dok možete svoje teze. Malo popustite, ipak, jer sve može na kraju da dovede do nepotrebnih posledica, a u najblažem smislu, besmislenim raspravama do u nedogled. Bez cilja.

Bik i Sunce, kombinacija zadovoljstva, čulnog, kreativnog i zadovoljstva koje stvara sticanje materijalnog. Potreba za sigurnošću, novcem, izražena želja za uživanjem u zadovoljstvima. malim, a i velikim, piše današnji dnevni horoskop

Ovan

POSAO

Informacije koje vam neko saopštava imaju korisno značenje. Obratite pažnju na različite detalje u poslovnim pregovorima i na skrivene poruke.

LJUBAV

Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop za 20. april 2018.
Dnevni horoskop za 20. april 2018.

Bik

POSAO

Delujete vešto u u poslovnim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni. Zato, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti.

LJUBAV

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud ili karakter. Opustite se.

ZDRAVLJE

Prijaće vam šetnja.

Blizanci

POSAO

Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe.

LJUBAV

U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što vam nudi ili predlaže bliska osoba.

ZDRAVLJE

Više spavajte…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.