Dnevni horoskop za 27. mart 2019
Dnevni horoskop za 27. mart 2019

Dnevni horoskop za 2. oktobar 2018: Ovan fokusiran, loši aspekti za Bika, Blizancima cveta ljubav, Rak pod stresom, Lav u preljubi, Devica troši energiju, Vaga plaća dugove, dobar dan za Škorpiju, Strelac opušten, Jarac nezadovoljan, Vodoliju muče sitnice, a Ribe čeka spokojan dan. Ovo je današnji dnevni horoskop za 02.10.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom možda vam pomogne osoba, koje je isuviše dobra u toj oblasti, pa se neće puno zadržavati na problemima, koje imate.

Ljubav

Dovoljno se skoncentrisani na polju ljubavi da nemate prostora za brigu da se nešto neće dogoditi pozitivno na ovom polju.

Zdravlje

Meditirajte povremeno.

Dnevni horoskop za 2. oktobar 2018

BIK

Posao

Pazite na svoj džep danas jer možete da budete pokradeni. Loši aspekti vas upozoravaju na nešto negativno i neočekivano.

Ljubav

Prolazite jako loše kroz jednu ljubavnu dilemu. Nije sve tako crno ali ni prijatno kada su u pitanju emocije osobe koja vas pomalo drži na distanci.

Zdravlje

Grlena čakra vam je malo lošije postavljena.

BLIZANCI

Posao

Privatni posao vam je danas na udaru. Morate da ostanete pribrani i ne dozvolite sebi da padate u očaj.

Ljubav

Oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu da očekuju prijatno ljubavno iskustvo u svakom slučaju. Imaćete dovoljno dešavanja na ovom segmentu, a to zaista već neko vreme traje.

Zdravlje

Solidno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.