Dnevni horoskop za 24. mart 2018.
Dnevni horoskop za 24. mart 2018.

Dnevni horoskop za 2. decembar 2017: Venera u Strelcu donosi nam energiju sreće, optimizma, želje za avanturom, slobodom.

Dok je boravila u Škorpiji Venera je bila sputana, usmerena samo na jednu osobu, da bi sad oslobodila stege i prepustila se nesputanom traženju pravih istina, slobodi misli i pokreta, novim iskustvima.

Ovde nema drame, depresije, tapkanja u mestu, sve je živo, pozitivno i veselo. Ova Venera je veonma društvena i nezavisna. Ne voli rutinu, monotoniju. Dinamika je pokreće i vodi. U društvu sa Strelcem, sve dobija dozu humora i vedrine. Uživajte u današnjem danu, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Iritiraju vas različiti nesporazumi, ali i nečije neodmerene izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.

LJUBAV

Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.

ZDRAVLJE

Izražena napetost.

Dnevni horoskop za 2. decembar 2017

Bik

POSAO

Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentisete u nekom nepoznatom pravcu.

LJUBAV

U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

LJUBAV

U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara. Neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.