Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 2. decembar 2016: Strelac emotivno ispunjen, Raku treba odmor...

Dnevni horoskop za 2. decembar 2016: Strelac emotivno ispunjen, Raku treba odmor od svega, Vagi opasnost od prehlade

28
0
dnevni horoskop za 2. decembar 2016
Mesečni horoskop za jul 2017

Dnevni horoskop za 2. decembar 2016: Dobar dan svima! Petak je, a s njim Merkur ulazi u znak Jarca u kojem će se prilično zadržati jer sredinom decembra kreće u svoj retrogradni hod. Zato je veoma važno poteze koje ćete činiti u narednom periodu. Pokušajte da sve što vam je važno obavite ili bar započnete u prvoj polovini decembra. Mars u aspektu sa Jupiterom, iz vazdušnih znakova, vrlo je interesantna pozicija za mnoge, a opet ne baš sve, susrete. Ovo je period za dobre odnose sa inostranstvom, za finansijsku pomoć i putovanja.

Franšizni odnosi su na ceni, a dobre kontakte i saradnju možete očekivati preko mnogih udruženja sa kojima sarađujete, pa i društvenih mreža i prijateljskih kontakata, piše Balkan Portal. Pored poslova, ovo je i strastan aspekt, pa očekujte iznenadan nalet strasti i dobre hemije. Za razliku od početka sedmice, ovaj susret veoma je obećavajući, a može se desiti na nekom putovanju, na poslu ili negde na javnom skupu. Sudbina nudi prilike danas, ne propuštajte ih! Svako dobro!

OVAN

POSAO Iritiraju vas različiti nesporazumi, ali i nečije neodmerene izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni. LJUBAV Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete. ZDRAVLJE Izražena napetost. dnevni horoskop za 23. novembar 2016.

BIK

POSAO Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentisete u nekom nepoznatom pravcu. LJUBAV U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja. LJUBAV U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara. Neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.