Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017 I danas nam je aktuelan redak aspekt kao i juče, a ovoga puta u pitanju je Sunce u opoziciji sa Uranom, a RX Uran u Ovnu. Sunce je u Vagi.

S ovim aspektom stiže nam dosta toga nenadanog, neplaniranog, pa i šokantnog. Uz sve to javlja se nemir, nervoza, nesanica.

Mogući su neočekivani susreti s neprijatnim ljudima koje biste rado da nikad ne srećete u životu.

Moguć nesklad na svim poljima, emotivnim, poslovnim, prijateljskim. Ovo je aspekt neočekivanih i uglavnom bar na prvi pogled neželjenih promena.

Znakovi koje će ovaj aspekt najviše da pogodi su Jarčevi, Ovnovi, Vage i Rakovi, proći će i ovaj dan…

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017

Ovan

POSAO

Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV

Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Bik

POSAO

Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV

Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Blizanci

POSAO

Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.