Astro prognoze samo za lepši pol: Ženski horoskop za decembar 2019. godine
Astro prognoze samo za lepši pol: Ženski horoskop za decembar 2019. godine

Dnevni horoskop za 19. decembar 2018: Jarčevi su danas fatalni za Vage, kod Vodolije bura na pomolu, Blizanci završavaju jednu i počinju ljubavnu priču, a Ovan ulazi u emotivni post. Ovo je današnji dnevni horoskop za 19. decembar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Jedan muškarac vam sigurno neće moći toliko biti od pomoći ovaj put koliko mlađa ženska osoba koja svojim stavom mnogo obećava. Sa njo svakako možete očekivati početak saradnje u pozitivnom smislu pa se savetuje da ovog puta započnete svoj posao ali u ortakluku.

Ljubav

Emotivno suvi danas pa se ne savetuje previše rasplinjavanja na ovom segmentu. Izuzetnih situacija neće biti jer ovaj put imate mirnu luku do sledećeg puta.

Zdravlje

Čuvajte se nazeba.

BIK

Posao

Početak dana mnogo toga obećava međutim sve može biti na nivou samo obećanja pa se savetuje oprez prilikom poslovnog opredeljenja kako  ne bi imali dodatnih problema. Oslonite se na svoju intuiciju i osećaj iz stomaka jer niste početnik u poslu kojim se bavite.

Ljubav

Moguće je da ćete imati romansu sa mlađom osobom koja će vam svakako osvežiti dan koji možete ovaj put dugo pamtiti.

Zdravlje

Mali problemi sa štitnom žlezdom.

Dnevni horoskop za 19. decembar 2018

BLIZANCI

Posao

Mala neprijatnost u toku dana vas ovaj put neće zaobići pa se pripremite u duhu harikirija ovaj put za izazove jer ovu lekciju morate da naučite. Kroz to su svi prošli pa je došao red i na vas. Savet je da se puno ne opirete već izuzetno dobro sagledate celu situaciju.

Ljubav

Karmička ljubavna priča ovaj put na polju vaše ljubavi imaće malo jači aspekt koji će vas uporno upozoravati da treba nešto da završite kako biste krenuli u novu priču. Škorpija je pravi izbor za vas.

Zdravlje

Savetuju se radikalne metode lečenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.