Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 19. avgust 2017: Škorpija iskusna u onome što radi,...

Dnevni horoskop za 19. avgust 2017: Škorpija iskusna u onome što radi, Ribe muči insomnija, Jarac napreduje

76
0
Dnevni horoskop za 16. septembar 2018

Dnevni horoskop za 19. avgust 2017: Ovan u sukobu s kolegama, Bik može da napreduje poslovno, Blizanci borbeni, Rak voli svoj posao, Lava muči aritmija, Devica pedantna, Vaga napeta, Škorpija iskusna u onome što radi, Strelac gnevan, Jarac progresuje, Vodolija ljubomorna, a Ribe muči insomnia. Ovo je današnji horoskop za 19.08.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju. Ljubav Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo srećniji. Zdravlje Solidno.

BIK

Posao Ukoliko smatrate da vredite mnogo više od prosečnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent. Ljubav Oni koji su u braku sledi im otrežnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera. Zdravlje Posetite stomatologa.
Dnevni horoskop za 19. avgust 2017

BLIZANCI

Posao Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i Izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu. Ljubav Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mesto pod suncem kada su emocije u pitanju. Zdravlje Pojačavajte dozu vitamina.

RAK

Posao Volite svoj posao i u tome doslovno užvate. Ostatak akcija ne želite da delite sa ostalim članovima vašeg tima, pa se poneko može i protiviti ovome. Ljubav Ne uviđate ništa posebno kada su pojedina rešenja na emotivnom planu u pitanju. Smatrate da ste sa nekim osobama završili karijeru i ne želite da se vraćate na isto mesto. Zdravlje Stomačne tegobe mogu biti učestale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.