Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. septembar 2020. Škorpija emotivna, Strelac nervozan, Jarac ljubomoran, Vodolija premorena, Riba radi punom parom

STRELAC Dnevni horoskop za 18. septembar 2020.

Prilično ste nervozni tako da možete ući u iznenadni i neplanirani sukob sa nekim kolegom. Emotivno ste u totalnom daunu i ne želite niti da komunicirate niti da se viđate sa ljudima. Nervi su osetljivi što može dovesti do nervoze ili svađe.

VENERA U LAVU od 6. septembra do 2. oktobra 2020. donosi lepo i ružno, konfuziju i komplikacije ali i oprečna osećanja na svim poljima

JARAC

Otvorenog ste uma i prihvate sa zadovoljstvom sugestije nadređene osobe. Emotivno ste zainteresovani, ali ljubomorni što će dovesti do pravljenja nepotrebne, preterane, ljubomorne scene. Zdravlje je solidno.

Ovde pronađite Vaš znak: Horoskop za jesen 2020.

Dnevni horoskop za 18. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 18. septembar 2020.

VODOLIJA

Umorni ste od poslovnih obaveza i prijao bi vam odmor. Zbog poslovnih obaveza trpi i vaš emotivni život u smislu da vam danas ne prija ni druženje sa voljenom osobom i prijateljima. Sem umora, zdravlje je zadovoljavajuće.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

RIBE

Posao vam ide od ruke: vredni ste, raspoloženi za rad i zadovoljni kako realizacija poslovnih planova teče. Emotivno ste prazni i nezainteresovani za druženje i komunikaciju sa najbližima. Zdravlje je odlično.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.