Dnevni horoskop za 29. jul 2019
Dnevni horoskop za 29. jul 2019

Dnevni horoskop za 18. septembar 2018: Ovan bez realizacije, Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi na sebi, Lav raspoložen, Devica i Ribe pred izazovom, Vaga pravi barijere, Škorpija ubira plodove, Strelac trči za novcem, Jarac ne sluša glasine, Vodolija povlađuje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 18.09. 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Poboljšavate svoje poslovne performanse. Imate ceo rad na papiru, ali ne i realizaciju još uvek. Dovoljno odmora može da vam donese i mnogo bolju šansu za kvalitetnijim radom.

Ljubav

Devica vam je odlična prilika za zabavu. Ne pravite kompromise a svoju štetu, ovaj put, već se samo dobro zabavite.

Zdravlje

Nemate veće probleme.

Dnevni horoskop za 18. septembar 2018

BIK

Posao

Niste sami i ne morate da brinete zbog tajminga. Ono što ćete danas uraditi jeste planiranje lepog druženja sa prijateljima.

Ljubav

Niste lošeg raspoloženja, koliko se osećate mnogo bolje u svojoj koži već neko vreme zbog jedne osobe, koja je blizu vas.

Zdravlje

Ne volite da se bavite temom zdravlja.

BLIZANCI

Posao

U suštini ste zauzeti sa poslom, ali to nije razlog da se ne odmorite i ne napunite se pozitivnom energijom. Dan provodite sa porodicom.

Ljubav

Škorpija vam drži stranu i ne dopušta da se odvija situacija u pogrešnom pravcu. Smatrate da ste na dobrom putu već neko vreme.

Zdravlje

Nemate veće probleme, trenutno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.