Dnevni horoskop za 17. mart 2020
Dnevni horoskop za 17. mart 2020

Dnevni horoskop za 17. mart 2020. Ovan mora da nađe snage za nove poslovne poduhvate, Bik će čuti dobru vest, Blizanac vredan…

…Rak klonuo ali mora da se aktivira, Lav da se naoruža živcima, Devica radi, ne prestaje, težak i izazovan dan na poslu čeka Vage Škorpiju čeka ludnica na poslu, Strelac pravi pare, Jarac će sutra na poslu odmoriti, a u ljubavi terati inat, Vodolija nesigurna, Riba radi ne prestaje, piše www.astrosudbina.com

* Važno! Savetujemo da pročitate savete za zdravlje svim znakovima u ovom tekstu, zaista se trudimo da osvestimo što više naših čitalaca o tome kako da smanje šansu da se zaraze. 

Dnevni horoskop za 18. mart 2020. Ovan nezadovoljan, Bik uspeva da nađe način da napreduje, Blizanac ambiciozan

OVAN

POSAO

Osećate da možete više da postignete na poslu, ali i to da bi nadležni mogli malo više da cene Vaše zalaganje. Ipak, nemojte gubitti elan, možda ste u pravu, ali oni sve ocenjuju i mudro bi bilo da održavate dobre odnose.

LJUBAV

Što se ljubavi tiče, bar tu ne bi trebalo da bude problema, partner misli i saoseća sa Vama, naklonjen je i možete očekivati posvećenost i ljubav.

ZDRAVLJE

Kardiovaskularni sistem može bitti u problemu, a Vi, pamet u glavu i pridržavajte se mera opreza u vezi sa aktuelnom zarazom.

Dnevni horoskop za 17. mart 2020.
Dnevni horoskop za 17. mart 2020.

BIK

POSAO

Novi glas, vest ili moguća odluka na sastanku vezanom za posao mogla bi da nagovesti period koji će biti sve samo ne zanimljiv. Šanse su jednake da ovo bude i dobra ili loša vest, jer Vam stoji samo “iznenađenje”.

LJUBAV

U Vama ima beskrajno ljubavi, posvećena ste i vredna osoba, da upotrebimm frazu “osoba za zadržati”, svi ti kvaliteti i senzibiliteti nekome trebaju i ako mislite da nastavite napred, morate se rešiti okova iz prošlosti.

ZDRAVLJE

Manji stomačni problemi, blaga nervoza. Čuvajte svoje dobro raspoloženje, ono je ključno za imunitet koji nam je svima preko potreban u ovoj situaciji.

BLIZANCI

POSAO

Samo za vredne Blizance i one pripadnike ovog Znaka koji su vredni i posvećeni poslu postoji velika šansa da u ovoj groznoj situaciji skrenu pažnju na sebe i značaj nesebičnog doprinosa. Ipak, nemojte biti skromni i preuzmite zasluge za svoja dela, jer Vama pripadaju!

LJUBAV

Osoba koja Vam je draga ili partner sa kojim ste u bezi pokazaće iznenađujuće intenzivnu dozu posvećenosti, a vi, šta da kažem, imajte sluha i primetite sve one male stvari koje neverbalno pokazuju naklonost. Nije ljubav samo reč.

ZDRAVLJE

Moguće smetnje u nazalnom predelu ili muke sa sinusima. Pojačajte ishranu i obratite pažnju na higijenu ruku, kao da su da prostite pogane, morate ih prati non stop. Nije šala, iako mi je jasno da mi je ton malo vickast. Teška su vremena…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.