Dnevni horoskop za 17. jun 2017/ Foto: Flickr.com

Dnevni horoskop za 17. jun 2017: Ove subote odmaramo od aspekata, tako da prvi dan vikenda trebalo bi da vam protekne mirno, bez turbulencija, zato danas dan provedite tamo gde vašoj duši najviše prija. Da li će to biti u društvu, s porodicom ili biste najradije bili sami, odlučite sami. Mogući su naleti melanholije, stoga ne birajte osamu na ceo dan. U svakom slučaju bilo bi dobro da ste van kuće, piše Današnji dnevni horoskop.

Želimo vam ugodan i miran dan.

OVAN

POSAO

Situacija na radnom mestu se mena na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Danas bi mogao da bude jako dobar dan za posao, pa se zato potrudite i dajte sve od sebe.

LJUBAV

Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem, a jednom kada saznate, problem ćete rešiti na najbolji način za vas.

ZDRAVLJE

Muči vas nesanica.

BIK

POSAO

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Ipak možete biti i prijatno iznenađeni obrtom situacije. Današnji dan bi morao da bude jako dobar što se posla tiče, šanse su svuda oko vas!

LJUBAV

Pokušejte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša. Oni koji su slobodni, danas bi mogli da upoznaju interesantnu osobu.

ZDRAVLJE

Ne ignorišite tegobe koje imate već posetite lekara.

Dnevni horoskop za 17. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Bitno je da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Ako vam je taktika u glavi danas je iskoristite pošto su planetarni aspekti na vašoj strani, bar što se posla tiče.

LJUBAV

Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Ne dozvolite da takvo ponašanje uništi harmoniju u vašoj vezi, znajte da je za ljubav uvek potrebno dvoje.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

RAK

POSAO

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Danas biste mogli da iskoristite neke šanse koje su vam se u prošlosti pružile.

LJUBAV

Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Ako ste u vezi, veče iskoristite za jednu duuugačku šetnju sa partnerom.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.