MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021.
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021.

Dnevni horoskop za 17. januar 2020. godine: Ovna čeka težak dan na poslu, Bik danas odmara na poslu, Blizanac dobro, Rak ima previše posla, Lav bi trebalo da odbaci inhibicije otvoreno pokaže emocije, Devici dobra ponuda, Vagu ne cene dovoljno…

…Škorpija dobro posluje, Strelac treba da podnese manji poslovni neuspeh, Jarac kreativan, Vodolijama je lepo u ljubavi, Riba da obrati pažnju na partnerove probleme, piše www.astrosudbina.com

OVAN

Posao

Na poslu kao i u životu ništa nije kao mirno more. Puno turbulencija, promenjivih okolnosti i teško rešivih problema učiniće Vam ovaj dan na poslu teškim i jedva ćete čekati da se dan završi.

Ljubav

Zvezde su Vam naklonjene i u astrološkom smislu ne postoji nijedan razlof zašto ovo ne bi bio jedan divan dan za ljubav i nežne odnose sa voljenom osobom.

Zdravlje

Hranite se zdravije i konsultujte lekara, a na osnovu krvne slike možete uzeti dodatne vitamine i minerale.

Dnevni horoskop za 17. januar 2020.
Dnevni horoskop za 17. januar 2020.

BIK

Posao

Konačno da i Vama naiđe dan na poslu u kome neće biti previše obaveza, problema ali ni značajnih događaja. Moguće su nepredviđene situacije koje se odnose na međuljudske odnose.

Ljubav

moguće je da ćete se zaljubiti ili poželeti da provedete neko intimno vreme sa osobom koja Vam je u blizini.

Zdravlje

Mišićni spazmi ili bolovi u leđima mogu da Vam pokvare raspoloženje.

Astro prognoze za 2020. godinu po podznacima: Rakovima partnerstvo postaje teret, Devica ima priliku za odlazak u inostranstvo, Ribe ne treba da ulaze u novčane rizike

BLIZANCI

Posao

Ukoliko se bavite svođenjem računa ili neke manje projekte ili čak promene u procesu rada, trebalo bi da imate podršku Planeta i osetićete da ćete sa lakoćom danas obavljati poslovne zadatke.

Ljubav

Dobar dan za ljubav, verovatno ćete biti u prilici da spoznate kakav je osećaj kada Vam se dopada osoba koja je takođe zainteresovana za Vas.

Zdravlje

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.