GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022

Dnevni horoskop za 17. februar 2019. Nastavljamo sa mirnim periodom, nedelja je divan dan za odlične odnose, za sticanje novih prijatelja, za zaljubljivanje ili za izmirenje sa nekim sa kim ste bili u lošijim odnosima. Romantičan dan, moglo bi se reći.

Venera će danas da kontroliše vaše ponašanje pa joj se prepustite i posvetite dan voljenoj osobi, prijateljima, porodici. Iznenadite nekoga nekom sitnicom, iznenadite porukicom, pozivom, susretom. Oni koji su se zaljubili danas bi mogli da krenu korak dalje, kao i oni koji su u vezi, dan kada NE ne postoji.

Budite lepi, srećni, zaljubljeni, zadovoljni danas…

Ovan

POSAO

Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.

LJUBAV

Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Dnevni horoskop za 17. februar 2019
Dnevni horoskop za 17. februar 2019

Bik

POSAO

Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«.

LJUBAV

Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

ZDRAVLJE

Prijaće Vam odmor i opuštanje.

Blizanci

POSAO

U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja.

LJUBAV

Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam kada se zanesete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.