Dnevni horoskop za 19. avgust 2017

Dnevni horoskop za 17. avgust 2017: Pred nama je četvrtak, Venera u kvadratu s Jupiterom, Jupiter u Vagi, a Venera u Raku… Nezgodno, veoma… Aspekt kom je glavna odlika preterivanje u svemu što se zamisliti može, uz obilje lenjosti. Hedonizam na svom vrhuncu moći… Sklonost ka ekstravaganciji, potoci alkohola, obilje hrane danas će vas naprosto magnetski privlačiti. U ljubavi bićete perverzni i skloni manipulaciji.

Mogući sukobi sa zakonom. U mnogo čemu rečenom nećete biti u pravu, a želećete da se raspravljate. Iako je teško, pokušajte da budete umereni u svemu što danas radite i govorite, piše Današnji dnevni horoskop.

Prijatan dan.

OVAN

POSAO

Pazljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.

LJUBAV

Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

BIK

POSAO

Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.

LJUBAV

Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop za 17. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO

Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV

Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RAK

POSAO

Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.

LJUBAV

Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.