Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 17. avgust 2016. Vagu privlači Škorpija, Strelca vuče inostranstvo,...

Dnevni horoskop za 17. avgust 2016. Vagu privlači Škorpija, Strelca vuče inostranstvo, Jarac gradi karijeru, Vodolija se popravlja, a Ribe raspoložene

54
0
Dnevni horoskop za 17. avgust 2016Dnevni horoskop za 17. avgust 2016
Dnevni horoskop za 17. avgust 2016

Dnevni horoskop za 17. avgust 2016: Ovan u sukobu, Bik slab na poslu, Blizanci zaljubljeni, Rak pomaže kolegama, Lava muče finansije, Devica nervozna, Vagu privlači Škorpija, Strelca vuče inostranstvo, Jarac gradi karijeru, Vodolija se popravlja, a Ribe raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za danas 17.08.2016. godine, piše luftika.rs

 

OVAN

Posao Ne objašnjavate mnogo svoje postupke i mislite da sve sami možete da postignete. Pazite da ne dođete u sukob sa kolegama. Ljubav U odnosu na partnera smatrate da ste dosta uspešnija osoba. Pazite se razmirica i nepopustljivosti sa vaše strane. Zdravlje Imaćete dovoljno dobar razlog da spustite loptu ovaj put.  
Dnevni horoskop za 17. avgust 2016
Dnevni horoskop za 17. avgust 2016

BIK

Posao Ne očajavajte ukoliko uvidite da vam rezultati rada nisu na nivou. Imaćete mogućnost da se popravite i napravite odličan rezime svojog poslovnog plana. Ljubav Ne nameravate da očajavate za nekim od ranije jer smatrate da su ponekad situacije neizbežne kada su lekcije u pitanju. Zdravlje Tenzije su prolazna kategorija kod vas.  

BLIZANCI

Posao Niste u mogućnosti da se borite sa dodatni izazovima, ali isto tako i sa potrebama koje morate da ispoštujete. Povremeno nerviranje kod vas je prolazna kategorija. Ljubav Isuviše ste zaljubljeni u partnera pored vas da vam neće pasti na pamet dabudete promenljivog raspoloženja. Bićete u svom okruženju koje vam imponuje. Zdravlje Prolazna glavobolja.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.