Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 16. jul 2018. Ovan željan provoda, Bik glumi ravnodušnost,...

Dnevni horoskop za 16. jul 2018. Ovan željan provoda, Bik glumi ravnodušnost, Blizanac nestrpljiv, Raku nedostaje volje.

38
0
Astro prognoze za jun 2019
Astro prognoze za jun 2019

Dnevni horoskop za 16. jul 2018. Ponedeljak je pred nama, i koliko nam se čini nedelja pred nama biće jako burna, nekima interesantna, a neki će jedva čekati da prođe.

Moguće je da vas dočekaju neke veće promene, potpuno neočekivane, i to na svim poljima, od poslovnih, do onih emotivnih, pred vama su šanse o kojima mudro treba da razmislite pre nego što ih uhvatite, ili da od njih pobegnete ako uvidite da bi mogle samo da vam štete, piše današnji dnevni horoskop. Što se tiče posla, pripazite se dobro svih poteza koje povlačite, gledajte da ne rizikujete previše, a i ako uđete u rizik, neka to bude neki već poznat rizik, nikako nešto novo. Na emotivnom planu moguće je da se pojave neke nove osobe koje će vam uzburkati maštu, o kojima ćete često da razmišljate u narednom periodu, čega bi naročito trebalo da se pripaze oni koji su u dužim vezama ili u braku. Nova prijateljstva, ili urušenje nekih starih… sve nas to očekuje u narednim danima, zato pratite nas da biste na vreme znali šta vas očekuje.

Ovan

POSAO Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese. Usporite svoj ubrzani ritam. LJUBAV Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 16. jul 2018.
Dnevni horoskop za 16. jul 2018.

Bik

POSAO Svesni ste svojih uticaja i mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, napravite listu prioriteta. LJUBAV Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom. ZDRAVLJE Prolazna nervoza.

Blizanci

POSAO Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Morate da prihvatite različite reakcije i komentare. LJUBAV Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Morate da prihvatite različite reakcije i komentare. ZDRAVLJE Problemi sa zglobovima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.