Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 16. decembar 2020. Rak okreće novi list, Lav šarmantan,...

Dnevni horoskop za 16. decembar 2020. Rak okreće novi list, Lav šarmantan, Devica rešava probleme, Škorpija puna energije

1623
0
Dnevni horoskop za 16. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 16. decembar 2020.

Dnevni horoskop za 16. decembar 2020. Ovan u radnom elementu, Bik uspešan, Blizanac se dosađuje…

…Rak okreće novi list, Lav šarmantan, Devica rešava probleme, Vaga uznemirena, Škorpija puna energije,  Jarac usamljen, Vodolija kreativna, Ribama stižu pare, piše Stil.

OVAN

Imate utisak da su poslovni planovi ograničeni i da ima mesta da se ubace još neki projekti. Sa puno optimizma dopunjujete postojeće poslovne planove. Fokusirani ste na posao, što partneru jako smeta. Zdravlje je odlično.

Dnevni horoskop za 17. decembar 2020. Rakovima posao ide od ruke, Lavovima primamjiva poslovna…

Dnevni horoskop za 16. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 16. decembar 2020.

BIK

Prilično ste uspešni prilikom rešavanja pravnih pitanja. Imate takav nastup na sudu da on vodi u smeru dobijanja parnice. Emocije su vam žestoko proradile i imate potrebu da budete stalno sa voljenom osobom. Vaš imunitet je jak.

BLIZANCI

Tekući posao vam je dosadio. Rutina vas ubija. Potrebna vam je promena, nove obaveze i izazovi. Više ste fokusirani na svoj socijalni nego emotivni život što drugoj polovini prilično smeta. Unosite promene u način ishrane.

RAK

Posao stagnira i to vas tera na dramatične promene: menjate poslovu strategiju i nadate se dobrim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Šesto čulo vam govori da će doći do zbližavanja sa novom poznanicom. Stomak je osetljiv…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.