dnevni horoskop za 15. oktobar 2016.

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2016: Dani vikenda su pred vama, ugodite sebi, svakog trenutka kad imate priliku, biće vam potreban svaki predah koji vam se ukaže, a evo i zašto: za danas nebo je pripremilo Sunce u Vagi u opoziciji sa Uranom u Ovnu! Jednom rečju, očekujte neočekivano! Ovaj aspekt donosi nam nepredvidive događaje, iznenađenja pun kofer, pregršt i neželjenih dešavanja, koja se tiču mahom ljubavnog života, piše Balkan Portal.

 

Voljena osoba ili vi bićete na svojevrsnom testu izdržljivosti, gde će se testirati vaša ili partnerova tolerantnost. Biće dosta bučnih i žučnih prepirki, pa s obzirom da smo tu da vas pripremimo za sve, iskoristite naše upozorenje i budite umereni i uz dosta takta privedite rasprave mirnom kraju bez posledica ako je ikako moguće. Već sledećeg dana bićete izloženi novim iskušenjima, daleko većim nego danas, pa eto shvatite današnji dan kao pripremu za ono što sledi sutra. Znači oprezno, razumno, umereno, saveti su za ovaj vikend. Srećno!

OVAN

POSAO

Nalazite se u prilici da postignete dogovor o poslovnoj saradnji od koje očekujete mnogo. Računajte na pozitivan ishod.

LJUBAV

Prepušteni ste osećanjima i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Svaki trenutak ćete korisiti da uživate u društvu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

devojka

BIK

POSAO

Nećete imati posebno važna dešavanja. Obavljajte vaše obaveze predano, ali bez žurbe. Pripazite na neka bitna dokumenta koje ćete obrađivati.

LJUBAV

Preispitivaćete vaše želje i potrebe i sve više ćete se suočavati sa onim što vam nedostaje. Pokušajte da sagledate situaciju iz drugog ugla.

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

BLIZANCI

POSAO
Najvažnije je da se ne oslanjate na saradnike tokom obavljanja bitnih poslova. Imajte na umu to da niko osim vas posao neće obaviti onako kako se očekuje.

LJUBAV

Slobodni Blizanci će se vratiti u prošlost i vrlo je moguće da će stupiti u kontakt sa nekim sa kim su ranije bili u vezi. Prenaglašene su emocije.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.