Dnevni horoskop za 15. mart 2018
Dnevni horoskop za 15. mart 2018

Dnevni horoskop za 15. mart 2018. Današnji dan obiluje melanholijom, raspoloženje prethodnih dana proteže se i na ovaj četvrtak. Energija je danas na svom minimumu i čeka neke bolje dane.

Pokušajte da osećaj slabosti predupredite tako što ćete se posvetiti svom zdravlju, pre svega kroz fizičku aktivnost, u kom god obliku da vam odgovara. Da li je u pitanju lagana šetnja ili pak nešto aktivniji oblik vežbi, sasvim je svejedno, ono što možeo da garantujemo je dobar osećaj nakon završene aktivnosti.

Naprosto, osećaj teskobe, napetosti i depresije treba tretirati tako što ćete ga izbacivati iz sebe i biti fizički aktivni. Ne posežite nikad za lekovima ukoliko nije zaista neophodno. U nama samima čuči dovoljno snage za početak, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednim kolegom delovaće kao neprijatna situacija.

LJUBAV

Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop za 15. mart 2018
Dnevni horoskop za 15. mart 2018

Bik

POSAO

Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg suparnika.

LJUBAV

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari.

LJUBAV

Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.