Dnevni horoskop za 15. maj 2017

Dnevni horoskop za 15. maj 2017: Ovan dominira, Bik odmara, Blizanci posvećeni, Rak koncentrisan, Lav i Jarac u ljubavi, Devica privlači Strelca, Vaga srećna, Škorpija zatvorena, Vodolija očajna, a Ribe usporene. Ovo je dnevni dnevni horoskop za 15.05.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Vaše želje su zakon za kolege sa kojima trenutno delite prostor u kome radite. Okruženi ste izuzetnim ljudima, koji umeju da rade svoj posao. Bićete zahvalni na trenutnom položaju, koji ste stekli za kratko vreme.

Ljubav

Ukoliko ste propustili priliku da budete sa osobom na koju često mislite ne dozvolite da vam i ovaj put propadne prilika za zabavu na koju ste pozvani.

Zdravlje

Ne pokušavajte trenutno nešto da menjate.

BIK

Posao

Imali ste vremena da dovršite svoje obaveze, a danas ćete se opustiti uz dobar ambijent, koji ste planirali već duže vreme. Pokušaćete u dogledno vreme mnogo toga da rešite sa većom lakoćom.

Ljubav

Važnost veze u kojoj ste trenutno ne daje veće raspoloženje, kada su u pitanju intimni odnosi. Možda ste zaljubljeni u neku drugu osobu.

Zdravlje

Solidno.

BLIZANCI

Posao

Isuviše pažnje posvećujete jednoj temi. Budite široko orijentisani i nećete ostati uskraćeni za novčanu transakciju u vašu korist. Poslovni partneri će vam se pridružiti za neko vreme.

Ljubav

Vaša ulazna karta je vaš osmeh. Imate odličnu intuiciju kada su partnerski odnosi u pitanju. Bićete spremni na nove izazove.

Zdravlje

Puni ste elana.

RAK

Posao

Danas osećate da možete mnogo toga da promenite što niste mogli do sada. Bićete koncentrisani na konkretne tačke vašeg dnevnog reda. Ne želite ni danas da gubite vreme na nepotrebne radnje.

Ljubav

Volite da zadovoljite svoja čula. Provodite dan u prirodi i volite danas da se osamite. Uživate u stvarima koje volite.

Zdravlje

Imate pojačano lučenje kiseline.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.