dnevni horoskop za 14. oktobar 2016.
Dnevni horoskop za 16. avgust 2017

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2016: Poslednjeg radnog dana, bar za mnoge, na nebu imamo Merkura u sekstilu sa Saturnom u Strelcu! Sva sreća da je tu i da ublaži efekte kvadrata Merkura i Marsa! Sam Merkur u sekstilu sa Saturnom donosi upravo ono što nam je trenutno veoma potrebno – zrnce mudrosti! Saturn će svojim moćima umeti da rashladi usijane glave i umiri efekat kvadrata Merkura i Marsa.

Danas će mnogi shvatiti šta znači kada kažemo da neke stvari izgledaju bolje ako prenoće. Saturn je zadužen za to jer mudrost koju šalje savetuje nam da ne brzamo sa odlukama niti sa kritikovanjem, već je potrebno zastati na trenutak, pomisliti na posledice svojih reči i dela. Saturn misli na sutrašnji dan, kako sve može dovesti do nesagledivih posledica ako se razumno ne postupa i zato hvala mu, piše Balkan Portal.

Merkur se ove nedelje poigrava sa vama, pa ćete neke stvari pogrešno protumačiti, ispasti čak i smešni, ali ne brinite, sve je to prolaznog karaktera.

Vaša potreba da sve završavate brzo i timski ne uključuje danas starije ljude, pošto mogu da vam uspore započet posao. Zato danas izbegavajte saradnju sa starijima od 60 leta.

Smena dobrih i loših aspekata može se danas tumačiti svakojako i različito doživljavati, pa budite pažljivi kada planirate putovanja, ili imate neke planove, jer ako ostavljate za drugi dan, čeka vas izazovan aspekt. Zato ako niste sigurni i ako u vama postoji određeni osećaj treperenja, onaj osećaj koji vam govori suprotno od onoga što mislite, onda sačekajte. Prave se stvari uvek dešavaju u pravo vreme, a kad je nešto suđeno, ono se dešava mimo vremena. Vreme za sudbinske događaje i sudbinske susret ne postoji. Oni se uvek mimo planova i vremena dogode. Prijatan dan!

OVAN

POSAO

Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.

LJUBAV

Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

devojka

 

BIK

POSAO

Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja.

LJUBAV

Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

BLIZANCI

POSAO

Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa.

LJUBAV

Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.