Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. novembar 2017: Rak i Ribe u ljubavi, Vaga...

Dnevni horoskop za 14. novembar 2017: Rak i Ribe u ljubavi, Vaga diplomata

40
0
Dnevni horoskop za 16. novembar 2017 Mesec ulazi u znak Škorpiona, donosi buran dan… Strast dostiže svoj vrhunac, a Venera u trigonu sa Neptunom...

Dnevni horoskop za 14. novembar 2017: Ovan spreman za posao, Bik na korak do uspeha, Blizanci sa Vodolijom, Rak i Ribe u ljubavi, Lav voljen, Devica opterećena, Vaga diplomata, Škorpija u obavezama, Strelac miran, Jarac traži pomoć. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.11.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

POSAO Ponedeljak je dan koji ste jedva dočekali, kako biste pokazali svu svoju spremnost u rešavanju zadataka. LJUBAV Trudite se da ostavite utisak na osobu koja vas duže vreme intrigira. ZDRAVLJE Dobro.

BIK

POSAO Imate sve veće šanse da danas postignete uspeh, naročito ako radite u bankama, hotelima. LJUBAV I dalje ste u fazi stagnacije u emotivnim odnosima. Mislite da se partnerova ljubav polako gasi. ZDRAVLJE Bol u grlu.
Dnevni horoskop za 14. novembar 2017

BLIZANCI

POSAO Radite dve stvari odjednom. To vam nikad nije predstavljalo problem. Udržite se sa Vodolijom ili Jarcem, mogli biste da naučite nešto. LJUBAV Imate sreće u ljubavi, tako da vas za ostalo nije briga. ZDRAVLJE Dobro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.