Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. mart 2019. Lav na korak do uspeha, Devica...

Dnevni horoskop za 14. mart 2019. Lav na korak do uspeha, Devica izlazi iz lošeg perioda, Vaga razmišlja o promeni posla.

81
0
Astro prognoze za februar 2020: Venera u Ovnu podstiče na strast i akciju a trigon Marsa u Jarcu i Urana u Biku donosi napredovanje na poslu i veće finansije
Astro prognoze za februar 2020: Venera u Ovnu podstiče na strast i akciju a trigon Marsa u Jarcu i Urana u Biku donosi napredovanje na poslu i veće finansije

Dnevni horoskop za 14. mart 2019. Povoljan aspekt Marsa i Saturna će vam pokazati put. Ovan željan gratifikacije, Bik negativan, Blizancima rade iza leđa, Rakovi, ne mešajte posao i prijateljstvo…

Sve što se danas dešava je nestabilno, nejasno i zbunjujuće.

Dobar energetski start od juče olakšaće ovaj problem tako što ćete probleme moći preusmeriti u svoju korist! Svako dobro vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu. LJUBAV Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom. ZDRAVLJE Unosite više vitamina u svoj organizam.

Bik

POSAO Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas. LJUBAV Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom. ZDRAVLJE Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.
Dnevni horoskop za 14. mart 2019.
Dnevni horoskop za 14. mart 2019.

Blizanci

POSAO Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje. LJUBAV Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost. ZDRAVLJE Pazite šta jedete.

Rak

POSAO Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Negujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mešajte previše karijeru i prijateljstvo. LJUBAV Sveže ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osećaj traje što duže. ZDRAVLJE Dobro se osećate….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.