Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. mart 2018: Vodolija se igra tuđim osećanjima, Blizancima...

Dnevni horoskop za 14. mart 2018: Vodolija se igra tuđim osećanjima, Blizancima kolege pričaju iza leđa, Lav u odličnoj formi

58
0
Dnevni horoskop za 30. april 2019

Dnevni horoskop za 14. mart 2018: Današnja sreda protiče melanholično i mirno, prožeta sećanjima i prošlošću koja ima neke nedovršene račune sa vama…

Moguće je da će vas danas lomiti i činiti vas slabim, međutim iz toga izaći ćete jači, i zapravo bolje ćete se osećati kroz koji dan, jer ste se suočili s nečim što potajno iz senke crpi vašu energiju i ne da vam mira, iako niste ni znali da je razlog baš to. Pokušajte da očistite koliko možete svoje račune i dugove koji vam se vuku, suočite se s posledicama i krenite dalje. Naučite iz sopstvenog iskustva lekciju, izvucite pouku, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu. LJUBAV Ovnovi koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedan od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom. ZDRAVLJE Unosite više vitamina u svoj organizam.
Dnevni horoskop za 14. mart 2018

Bik

POSAO Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas. LJUBAV Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje. Ovaj vikend isplivajte, dosta dugo ste bili pod vodom. ZDRAVLJE Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

Blizanci

POSAO Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje. LJUBAV Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost. ZDRAVLJE Pazite šta jedete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.