Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. maj 2018. Ovan neskroman, Rak dobro, Škorpija emotivna,...

Dnevni horoskop za 14. maj 2018. Ovan neskroman, Rak dobro, Škorpija emotivna, Vodolija uznemirena.

84
0
Dnevni horoskop za 14. maj 2018.
Dnevni horoskop za 14. maj 2018.

Dnevni horoskop za 14. maj 2018. Početak nove sedmice započnimo dobrim raspoloženjem i elanom. Stižemo do polovine ovog lepog prolećnog meseca i verujemo da ste svi u znaku predstojećih odmora, a leto je na pragu.

Uživajte u lepom vremenu, predahnite uz dobro okruženje kad god za to imate priliku, družite se i uživajte. Danas je komunikacija svima jača strana, mada najviše na poslovnom polju i u vezi sa novcem. Pokušavate najpre da se izborite sa nekim nedorečenim stvarima u vezi sa poslom, a da izvučete maksimum iz toga. ipak niste sebični jer vam je želja da sve strane u toj priči budu zadovoljne. To ćete danas i postići upravo svojim šarmom i dosetljivošću. Današnji dan je završetak jednog ciklusa, jer već sutra ulazimo u novi s Mladim Mesecom. Prijatan vam dan, piše današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovnim interesima. Stil ponasanja koji primenjujete povlači različite komentare. LJUBAV Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi. Budite odmereni u svojim zahtevima. ZDRAVLJE Odlično.
Dnevni horoskop za 14. maj 2018.
Dnevni horoskop za 14. maj 2018.

Bik

POSAO Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće delujete uspešno na različitim stranama. Prati vas splet dobrih okolnosti. Postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju vaše intelektualne i praktične sposobnosti. LJUBAV Nova desavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajednicki užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite. ZDRAVLJE Problemi sa varenjem.

Blizanci

POSAO Stalo vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje među saradnicima. LJUBAV Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da vas razume. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.