Dnevni horoskop za 14. jun 2017

Dnevni horoskop za 14. jun 2017: Sreda je pred nama, a na nebu je Merkur u kvadratu sa Neptunom, Merkur u Blizancima, Neptun u Ribama. Dan pred nama prilično obmanjujuć i prepun iluzija i varki.

Neptun je u napetom aspektu (kvadrat), a tu je obmana, iluzija, laž, iskrivljena slika, a u kombinaciji sa Merkurom moguće su neke laži, i to ozbiljne, s ozbiljnim posledicama. Nemojte odmah da poverujete u sve što čujete ovih dana, piše Današnji dnevni horoskop. Pripazite i šta obećavate drugima, ali pazite i na obećanja koja vama daju drugi. Ovo je energija koja donosi samozavaravanje, a i varanja od strane drugih, donosi nefer ponašanje, ogovaranje, tračeve, informacije (Merkur) koje uopšte nisu tačne već su od početka do kraja lažne (Neptun). Uzdržite se danas od potpisivanja bilo kakvih ugovora ili ih bar, ako možete, odložite na neko vreme.

Prijatan dan.

OVAN

POSAO

Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

LJUBAV

Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

BIK

POSAO

Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

LJUBAV

Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Dnevni horoskop za 14. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

LJUBAV

Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

RAK

POSAO

Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbegavajte upuštanje u poslove sa neizvesnim ishodom i mešanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.

LJUBAV

Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.