Dnevni horoskop za 4. februar 2019

Dnevni horoskop za 14. decembar 2017: Miran decembarski dan pred nama, sve smo bliži kraju godine, najlepšim praznicima, sve protiče u tom duhu…

Provedite dan u lepim trenucima, družite se, planirajte dešavanja za naredni period. Danas su mogući veoma interesantni susreti, i poznanstva koja mogu da se razviju u prava prijateljstva, piše Današnji dnevni horoskop.

Prijatan dan svima!

Ovan

POSAO

Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete.

LJUBAV

Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

ZDRAVLJE

Posvetite pažnju ishrani.

Dnevni horoskop za 14. decembar 2017

Bik

POSAO

Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju.

LJUBAV

Nema razloga da u nekoj meri proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE

Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

Blizanci

POSAO

Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posledicama.

LJUBAV

Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerov odgovor ili reakciju.

ZDRAVLJE

Prijaće vam fizička relaksacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.