Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. avgust 2019: Jarac pred važnom odlukom, Rak uživa...

Dnevni horoskop za 14. avgust 2019: Jarac pred važnom odlukom, Rak uživa u ljubavi, Škorpija se oseća dobro

45
0
Blizanci, srećan vam rođendan! Ovo su vaši najbolji periodi za ljubav i posao u 2020. godini
Blizanci, srećan vam rođendan! Ovo su vaši najbolji periodi za ljubav i posao u 2020. godini

Dnevni horoskop za 14. avgust 2019: Ovan može da očekuje povoljne poslovne uslove, Devica će uživati u idiličnom danu, Strelac rešava problem koji ga već dugo muči, piše Stil.

OVAN

Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pomake na ovom polju. Ukoliko ste u zajednici ili braku, potrebno je da budete fleksibilniji i spremniji na kompromise. Ukočenost u predelu vrata.
Dnevni horoskop za 14. avgust 2019
Dnevni horoskop za 14. avgust 2019.

BIK

Jako je važno da se posvetite svom poslu i da u ključnim trenucima pokažete dovoljno hrabrosti za preuzimanje inicijative. Dopada vam se osoba koja se za sada drži na distanci i ne pokazuje interesovanje. Povedite računa o osetljivoj koži.

BLIZANCI

Moguće je da imate potrebu za promenama na ovom polju ali još uvek nemate adekvatne ponude za novi posao. Ne dopada vam se partnerova ljubomora. Njegov posesivan stav guši vašu prirodu. Vodite računa kada je u pitanju žuč.

RAK

Možete da očekujete priliku da povećate svoju zaradu. Pred vama je povoljan period za polje posla. Možete da se nadate romantičnom danu sa voljenom osobom. Uživate u ljubavi koju imate. Osetljiv urogenitalni trakt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.