Dnevni horoskop za 16. novembar 2017

Dnevni horoskop za 13. novembar 2017: Konjukcija Venere i Jupitera utiče i na planu međuljudskih odnosa, popularnosti, finansija.

Iskoristite ga na najpametniji način, iskoristite ovu energiju tamo gde vam je to najpotrebnije, prvenstveno da se lepo provedete sa voljenom osobom, ali i da razgovarate sa partnerima i kolegama o poslu, da uradite nešto dobro što se tiče vaših finansija.

Drugi deo dana, malo pre ponoći, kvadrat Merkur i Neptuna može da dovede do nekih grešaka, zbunjujućih situacija, pogrešnih informacija. Pripazite se svega što čujete, pročitate, kažete, pazite i sa kim komunicirate moguće su neke laži…

Najbolje da ovaj deo dana prespavate i sutra nastavite sa korišćenjem ove prve energije, koja će par dana da nas obasjava. Lep dan vam želimo piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni, niti će ikada biti.

LJUBAV

Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme, a verovatno je vezana za vaš posao.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije.

LJUBAV

Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, udvaraće vam se osoba koju srećete svakodnevno.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop za 13. novembar 2017

Blizanci

POSAO

Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se menjati, a vi na njih nemate mnogo uticaja. Savet je da se prilagodite i pritajite.

LJUBAV

Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE

Odlično.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.