Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. jun 2017: Strelac na ljubavnom testu, Ovan napet,...

Dnevni horoskop za 13. jun 2017: Strelac na ljubavnom testu, Ovan napet, Vaga se dobro oseća

48
0
Dnevni horoskop za 19. jun 2017

Dnevni horoskop za 13. jun 2017: Danas je utorak, a s njim nam stiže Merkur u trigonu sa Jupiterom, Jupiter u Vagi, i Merkur u Blizancima! Ovo je aspekt koji je brz, kratkog daha zbog Merkurovog brzog kretanja, kratkotrajan ali je lep iako brzo prolazi, ako niste od onih srećnika kojima će ostaviti dugotrajnije efekte. Bez obzira na kratko trajanje ovaj aspekt može da struji danima u vama. Možete imati pojačanu želju i potrebu za učenjem, iznenadnom potrebom da odete nekuda. Moguće je da sretnete na tom putu vrlo zanimljive ljude. Imaćete priliku da pričate i budete slušani s velikim interesovanjem. Ovaj današnji trigon je pozitivan i iskoristite danas sve mogućnosti i oslušnite svoje potrebe i delajte u skladu s njima, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima. LJUBAV Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati. ZDRAVLJE Prolazna napetost.

BIK

POSAO Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno. LJUBAV Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.
Dnevni horoskop za 13. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno. LJUBAV Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teoriej zavere u glavi. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

RAK

POSAO Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu jer će se pokazati kao isplativa. LJUBAV Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara a ne samo za sebe. Ovaj vikend provedite daleko od kuće. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.