Dnevni horoskop za 19. jun 2017

Dnevni horoskop za 13. jun 2017: Danas je utorak, a s njim nam stiže Merkur u trigonu sa Jupiterom, Jupiter u Vagi, i Merkur u Blizancima! Ovo je aspekt koji je brz, kratkog daha zbog Merkurovog brzog kretanja, kratkotrajan ali je lep iako brzo prolazi, ako niste od onih srećnika kojima će ostaviti dugotrajnije efekte. Bez obzira na kratko trajanje ovaj aspekt može da struji danima u vama. Možete imati pojačanu želju i potrebu za učenjem, iznenadnom potrebom da odete nekuda. Moguće je da sretnete na tom putu vrlo zanimljive ljude. Imaćete priliku da pričate i budete slušani s velikim interesovanjem. Ovaj današnji trigon je pozitivan i iskoristite danas sve mogućnosti i oslušnite svoje potrebe i delajte u skladu s njima, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.

LJUBAV

Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.

ZDRAVLJE

Prolazna napetost.

BIK

POSAO

Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.

LJUBAV

Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop za 13. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.

LJUBAV

Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teoriej zavere u glavi.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RAK

POSAO

Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu jer će se pokazati kao isplativa.

LJUBAV

Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara a ne samo za sebe. Ovaj vikend provedite daleko od kuće.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.