Dnevni horoskop za 14. januar 2018

Dnevni horoskop za 13. januar 2018:  Subota je pred nama i pored lepog raspoloženja obeležiće je i konjukcija Merkura i Saturna, što će nas naterati da ozbiljno porazmislimo o nekim stvarima koje su nam u glavi, da ih dobro obradimo i razradimo.

Saturn može da nas malo ohladi, da ovo ushićenje iz prethodnih dana gurne negde tamo sa strane, da nas dobro drmne i vrati u normalu, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Danas nije dobar dan za rad ali je dobar za planiranje i ozbiljniju analizu posla koji je pred vama. Pustite misli da idu svojim tokom, razmislite o vašim planovima, možda um sam reši neki problem koji vam je izgledao nerešivo, ili vam da neke smernice ka uspehu.

Drugi deo dana obeležiće kvadrat Venere i Urana, aspekt koji bi mogao da donese razmirice među parovima, naročito onim koji imaju neke nesuglasice od ranije… Pripazite se, ne dozvolite da neke priče iz prošlosti isplivaju na površinu, naročito oni koji su se susreli sa neverstvom.

To bi mogao da bude upaljač koji će zapaliti fitilj ka eksplozivu. Gledajte da što više vremena provedete sami, da ni sa kim da ne ulazite u sukobe, i naročito da ne donosite nikakve emotivne odluke. Nije ovo veče suđeno za to.

Ovan

POSAO

Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji.

LJUBAV

Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 13. januar 2018

Bik

POSAO

Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

LJUBAV

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku koju Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice.

LJUBAV

Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost.

ZDRAVLJE

Odlično.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.