Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. januar 2017: Blizancima nov posao, dobar dan za...

Dnevni horoskop za 13. januar 2017: Blizancima nov posao, dobar dan za Vodoliju, putovanje za Strelca

27
0
Dnevni horoskop za 13. januar 2017
Dnevni horoskop za 3. novembar 2017

Dnevni horoskop za 13. januar 2017: Dobar provod za Ovna, Bik previše nervozan, Blizancima nov posao, Rak ima dobre saradnike, Lav i Devica okrenuti poslu, Vaga raspoložena, izazovi pred Škorpijom, putovanje za Strelca, Jarca služi zdravlje, dobar dan za Vodoliju, a Ribe zadovoljne. Ovo je današnji horoskop za danas 13.01.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Odlični ste u komunikaciji sa saradnicima. Posebno danas biste mogli da napravite dobru poslovnu kombinaciju sa svakim sa kim bi stupili u kontakt. Ljubav Dobar provod za sve slobodne, važan emotivni susret. Zauzeti imaju snage da se dogovore oko novca sa partnerom. Zdravlje Česte glavobolje.

BIK

Posao Koliko napora mora da se uloži da biste nekom dočarali šta Vi zaista želite. Ponekad imate problem da nađete pravi način za saradnju sa određenim saradnicima. Ljubav Bik u braku mora da smiri nervozu. Ne prestajete partnera da gledate očima ljubomore i nestabilnosti. Zdravlje Dosta dobro, mada možete biti alergični na neki sastojak u hrani.

BLIZANCI

Posao Dobar dan za sve one koji su pronašli neki nov posao. Verovatno ćete imati podršku Device ili Vodolije što bi bilo odlično za vas jer ste demoralisani. Ljubav Iskoristite povoljne aspekte da se dobro provedete večeras. Zdravlje Čuvajte se povreda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.