Dnevni horoskop za 20. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 20. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2019: Bik će se suočiti sa komplikacijama na poslu, Devica bi trebala da obavi ozbiljan razgovor sa voljenom osobom, Ribe muči zdravlje, piše Stil.

OVAN

Ukoliko planirate putovanje možete da očekujete da će vam se sve okolnosti jako dobro namestiti. Vaša emotivna situacija je veoma komplikovana. Nije vam lako da se oslobodite uticaja prošlosti. Izbegavajte poroke.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 13. avgust 2019.

BIK

Nemojte da očekujete previše na polju posla danas. Sve ukazuje na probleme i komplikacije. Moguće je da se osoba sa kojom želite vezu i dalje dvoumi i da nije sigurna kako da se postavi ka vama. Problemi sa grčevima u mišićima.

BLIZANCI

Pozitivan stav na poslovnom polju će vam se isplatiti. Važno je da ne prestajete da se trudite i napredovaćete. Biće vam teško da rešite probleme koji su se pojavili u vašoj emotivnoj vezi. Moguća je uznemirenost.

RAK

Pred vama je povoljan period za novi poslovni projekat ili za početak posla na nekom novom radnom mestu. Rešili ste da stavite tačku na odnos u kojem niste zadovoljni. Smatrate da vam u ljubavi treba više. Problemi sa bubrezima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.