Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. april 2017: Iznenađenje za Ribe, Strelac traži...

Dnevni horoskop za 13. april 2017: Iznenađenje za Ribe, Strelac traži ideal a Ovan pažnju

48
0
Dnevni horoskop za 13. april 2017

Dnevni horoskop za 13. april 2017: Ovan traži pažnju, Bik ima autoritet, dobar dan za Blizance, Rak dobro, Lav napet, Devica mora da menja stvari, Vaga i Jarac pred odlukom, Škorpiji problem ego, Strelac traži ideal, Vodolija rasejana, a Ribe čekaju iznenađenja. Ovo je današnji horoskop za danas 13.04.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Dobar dan za finansije, posebno ako one dolaze iz inostranstva. Ljubav Vama su potrebne reči. Volite da imate pored sebe osobu koja vam pruža pažnju. Zdravlje Osetljivo grlo.

BIK

Posao Koristite svoj autoritet koji nije ni malo ugrožen. Sve možete da sredite u jednom danu. Ljubav Emocije su vam na prvom mestu i možete očekivati i više nego što tražite. Zdravlje Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao Širite radni elan oko sebe. To je dobro za pokretanje svake moguće poslovne energije. Dobar dan za novac. Ljubav Vreme je za novi početak. Pustite neka nebo odradi za Vas sve što je potrebno. Zdravlje Osetljiv digestivni trakt.

RAK

Posao Spremni ste za novi posao pod uslovom da imate perspektivu da će taj posao biti dugoročniji. Ako ga Vi vodite, sigurno da hoćete. Ljubav Ljubavno ste u dobrom stanju. Imate partnera koji vas voli i uvažava, ne bi trebalo da imate bilo kakav strah i napetost. Zdravlje Problem žuči.

LAV

Posao Pokušajte da ne budete skeptik u svakoj novoj poslovnoj ponudi. Imate dobre savetnike oko Vas tako da neće biti teško da napredujete. Ljubav Naćićete srodnu dušu, ukoliko ste sami. Ako sanjarite da će se bivša vratiti, nastavite i dalje da sanjate. Zdravlje Napeti ste često zbog posla pa vas sustiže umor, nervoza.

DEVICA

Posao Nije dobro da gubite kontrolu kada su zaposleni oko Vas. Vi ste ipak neko ko predstavlja stabilnost. Ljubav Unesite nešto novo u svoju vezu. Možda neki kraći put Vas promeni. Zdravlje Glas i grlo osetljivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.