Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 12. jul 2017: Lav bezbrižan, Ribe pune entuzijazma, Bik...

Dnevni horoskop za 12. jul 2017: Lav bezbrižan, Ribe pune entuzijazma, Bik stremi ka ciljevima

83
0
Dnevni horoskop za 12. jul 2017

Dnevni horoskop za 12. jul 2017: Ovan ima problema s komunikacijom, Bik stremi ka ciljevima, Blizanci uredni, Raku zvezde “idu na ruku”, Lav bezbrižan, Devica trpi trzavice, Vaga u staloženoj atmosferi, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Strelac talentovan, Jarac letargičan, a Ribe pune entuzijazma. Ovo je današnji horoskop za danas 12.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Povoljnosti na poslovnom planu su vam dosta zahtevne, pa ćete se voditi principom “bez muke nema nauke”. Poželećete da jedan deo obaveza završite na vreme. Ljubav Osećate da nešto nedostaje u komunikaciji sa partnerom. Ne očajavajte ukoliko se osoba na koju mislite javi tek posle određenog vremena. Zdravlje Zimogrožljivi ste.

BIK

Posao Može se desiti da donesete jako važan cilj u svom poslovnom planu ovaj put. Budite dovoljno otvoreni u saradnji sa svojim saradnicima, koji su vaša desna ruka. Ljubav Više vas privlače misaoni tipovi sa kojima možete da uđete u opuštenu komunikaciju. Ne očajavajte ukoliko se ne desi nešto značajno još uvek. Zdravlje Poradite na imunitetu.
Dnevni horoskop za 12. jul 2017

BLIZANCI

Posao Izuzetno ste pedantni u svojim obavezama. Ne morate da budete do tančina u svemu dosledni koliko bi se više vrednovao fleksibilniji pristup. Ljubav Možete da budete malo razočarani kada je u pitanju izbor partnera jer neko nije spreman da deli vaše želje i snove. Ovde vlada individualistički princip. Zdravlje Pazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao Skloni ste radikalnim promenama na poslovnom segmentu. Možda vaš izbor ne podržavaju ostali članovi vašeg poslovnog kluba. Ljubav Ukoliko ste dugo sami ne očajavajte jer su vam ovaj put, zvezde naklonjene. Budite otvoreniji u komunikaciji. Zdravlje Solidno, ovaj put.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.