Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 12. avgust 2016: Ovnu zanimljiva Devica, Bik hedonista, Blizanci...

Dnevni horoskop za 12. avgust 2016: Ovnu zanimljiva Devica, Bik hedonista, Blizanci izdržljivi, Rak staložen, Lava privlače Ribe, Vaga ima podršku, Škorpija ljubomorna, Strelac entuzijastičan, neprijatnosti za Jarca

77
0
Dnevni horoskop za 12. april 2017
Dnevni horoskop za 12. april 2017

Dnevni horoskop za 12. avgust 2016: Ovnu zanimljiva Devica, Bik hedonista, Blizanci izdržljivi, Rak staložen, Lava privlače Ribe, Vaga ima podršku, Škorpija ljubomorna, Strelac entuzijastičan, neprijatnosti za Jarca, Vodolija se ponaša zrelo, a Ribama treba upornost. Ovo je dnevni horoskop za danas 12.08.2016. godine, piše luftika.rs

OVAN

Posao Ponavljate stare greške i u tome nemate meru. Imali ste šansu još odavno da se izvučete, ali se svesno niste još pripremili za tako nešto. Ljubav Pokazujete pojačanu emociju za ono što vam se pruža kao izazov dana. Jedna Devica može da vas zainteresuje dovoljno, ovaj put. Zdravlje Pojačana psiha.
Dnevni horoskop za 12. avgust 2016
Dnevni horoskop za 12. avgust 2016

BIK

Posao Volite da radite stvari vama svojstvene, jer ste u duši hedonista i ne očajavate ukoliko vam ne ide u ovom trenutku baš najbolje. Ljubav Ne želite da menjate ambijent u kome trenutno živite sa svojim partnerom, ali se desi ponekad da se osamite i mislite samo na svoje lične interese. Zdravlje Smanjite unos slatkiša.

BLIZANCI

Posao Niste na trenutak obratili pažnju na troškove, koji su vam se nagomilali već neko vreme. Pokušajte da ih rešavate u narednom periodu. Ljubav Pojaviće vam se osoba od ranije jer imate karmički dug. Pokazujete određenu nervozu uz ove aspekte koji vas podsećaju na prošle događaje. Zdravlje Izdržljivi ste.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.