Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 11. jul 2017: Blizancima nedostaje hrabrost, Škorpija je dobro,...

Dnevni horoskop za 11. jul 2017: Blizancima nedostaje hrabrost, Škorpija je dobro, Ribe imaju udvarača

73
0
Dnevni horoskop za 11. jul 2017

Dnevni horoskop za 11. jul 2017: Planeta rođenja i planeta smrti sada su jedna naspram druge, svetlo (Sunce) protiv tame (Pluton). Ovaj će aspekt izazvati burne reakcije. Mahom će zaposeti polje porodice i porodičnih odnosa i situacije u kojima će se morati delati. Biće to mučno i neće tek tako biti rešivo, jer sa Plutonom ništa nije lagano. Pokušavali ste dugo vremena da izbegnete sučeljavanje, zbog mira, zbog dobrih međuljudskih odnosa, ali stiglo je na red, jer mora da se dođe do rešenja i razjašnjenja.

Krenite putem razrešenja i ne gurajte pod tepih probleme. Tema konflikata mogu biti nasledstva (dobici od smrti – Pluton) ili neki porodični biznis, piše Današnji dnevni horoskop. Ove planete otkrivaju jedan deo vas za koji niste ni znali da posedujete . Jedan deo koji se javlja samo po određenim okolnostima sa svojom specifičnom snagom, onom iskonskom, dubokom. Srećno.

OVAN

POSAO Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. LJUBAV Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog. LJUBAV Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti. ZDRAVLJE Moguća temperatura.
Dnevni horoskop za 11. jul 2017

BLIZANCI

POSAO Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike. LJUBAV Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. LJUBAV Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.