Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 11. avgust 2017: Bik u sjajnoj formi, Devica odlučna...

Dnevni horoskop za 11. avgust 2017: Bik u sjajnoj formi, Devica odlučna i ambiciozna, Ribe neoprezne

74
0
Dnevni horoskop za 1. avgust 2019
Dnevni horoskop za 1. avgust 2019

Dnevni horoskop za 11. avgust 2017: Petak, dan za opuštanje, odbrojavanje sati do kraja posla za one koji rade i priprema za, nadamo se, nezaboravan vikend.

Tako se i danas ponašajte, opustite se, odradite ono što morate, pa se bacite na odmaranje i uživanje. Nemojte ništa ni da planirate već radite ono što vam padne na pamet, ili još bolje što vam drugi predlože. Gledajte samo da popodne i večeras okupite što je veći broj ljudi oko vas, ili fizički ili putem raznoraznih programa za komunikaciju, družite se, zabavljajte se, zaboravite na sve probleme, piše Današnji dnevni horoskop. Veče će biti odlično za sve umne aktivnosti, ali je pitanje da li ćete želeti i imati vremena da se bavite njima, što je najgore, dolazi dobar period za poslove, ali vikend je i postavlja se pitanje da li ga provesti ovako ili onako. U svakom slučaju, vi odlučite šta je najbolje za vas, a šta god da odlučite – imate našu podršku!

OVAN

POSAO Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. LJUBAV Povremeno delujete vrlo napeto jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti. ZDRAVLJE Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

BIK

POSAO Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete. LJUBAV Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama. ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj formi.
Dnevni horoskop za 11. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos. LJUBAV Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Potrudite se da to i dobije jer on je ipak najbitnija osoba u vašem životu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

RAK

POSAO Stvari koje prećutkujete pred saradnicima pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo. LJUBAV Partner pokušava da vam pomogne i da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja. ZDRAVLJE Glavobolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.