Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 10. septembar 2019: Ovan ima osetljiv stomak, Blizanci da se čuvaju trovanja hranom, Lav da se opusti, Vaga ima problem sa kičmom, piše www.kurir.rs

OVAN

Promene koje želite da ostvarite na ovom polju ćete uspeti da sprovedete u delo kada se stvore uslovi za to, a ne danas. Moguće su drastične promene na polju ljubavi ili prekid neke emotivne veze. Probava vam je osetljiva.

Dnevni horoskop za 10. septembar 2019.
Dnevni horoskop za 10. septembar 2019.

BIK

Očekuje vas kraće putovanje koje može da bude značajno za ostvarenje nove poslovne saradnje kod vas. Moguće je da niste spremni da se odreknete ljubavi sa osobom iz prošlosti prema kojoj gajite osećanja. Bez problema sa zdravljem.

BLIZANCI

Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju posao, ne bi trebalo da imate veće promene. Emotivno ste nezadovoljni, pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije. Ne jedite hranu nepoznatog porekla.

RAK

Današnji dan vam nije preterano povoljan za bitne poslovne promene. Najbolje bi bilo da ništa ne radite na silu. Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste ostvarili ono što želite na ovom polju. Moguća je vrtoglavica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.