Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. mart 2019. Mars u sekstilu sa Neptunom, Ovnovi...

Dnevni horoskop za 10. mart 2019. Mars u sekstilu sa Neptunom, Ovnovi pripazite na finansije, Bikovi izbegavajte sukobe, Rak motivisan.

88
0
Nedeljni horoskop od 27.9. do 4.10.2020
photo arizona

Dnevni horoskop za 10. mart 2019. Nedelja donosi Mars u sekstilu sa Neptunom, i ovo je energija koja zaokružuje sav napor Mladog Meseca u svom putu.

Ambicija i upornost vode sada cilju mirno, sigurno, bez usputnih problema. Sigurni ste u svoje snage i cilj imate jasno pred očima. Sad je sve lakše. Lep dan želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom. Ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbegavajte nepotrebne račune. LJUBAV Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.
Dnevni horoskop za 10. mart 2019.
Dnevni horoskop za 10. mart 2019.

Bik

POSAO Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u proceni svojih mogućnosti. LJUBAV Neko vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbuđenje. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

Blizanci

POSAO Motivisani ste za uspeh. Prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću vaši saradnici. Prijaće vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da delujete razočarano. LJUBAV Između vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.