Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. jun 2017: Devica oprezna, Bik i Škorpija u...

Dnevni horoskop za 10. jun 2017: Devica oprezna, Bik i Škorpija u idealnoj kombinaciji

137
0
Dnevni horoskop za 10. jun 2017

Dnevni horoskop za 10. jun 2017: Ovan u trendu, Bik i Škorpija u idealnoj kombinaciji, Blizanci nezainteresovani za suprotni pol, Rak u problemima psihičke prirode, Lavu Jarac i Vodolija iskreni prijatelji, Devica oprezna, Vaga favorizuje Strelca, a Ribe dobro zarađuju. Ovo je današnji horoskop za 10.06.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Budite u trendu i pokušajte na neki način da preduhitrite aspekte koji mogu da vam naprave problematičnu situaciju. Pobednik ste u duši pa se tako i danas ponašajte. Ljubav: Tapkate u mestu sa razlogom i postavljate se još uvek kritički raspoloženo. Potrebno vam je opuštanje. Zdravlje: Moguće da ćete imati povišen holesterol u krvi.

BIK

Posao: Dovoljno dobro radite svoj posao i nije problem u tome koliko u vašem stavu na određenim segmentima koji vas upozoravaju da treba da se više posvetite detaljima na koje do sada niste obraćali pažnju. Ljubav: Škorpija je idealan partner i nema razloga da se opirete ili izvlačite zbog obaveza koje možda namerno namećete sebi. Zdravlje: Nemate veće tegobe, danas.
Dnevni horoskop za 10. jun 2017

BLIZANCI

Posao: Imate puno pravo da neometano rešite svoje problem i da se na neki način dovedete do jako benefične energije koju ste naravno dočekali ovaj put potpuno u svom fokusu i na pravi način. Ljubav: Nećete pokazati neko interesovanje za osobe suprotnog pola koliko ćete po tom pitanju biti otvoreniji za neko vreme. Oni koji su slobodni mogu biti iznenađeni nečijim pogledom. Zdravlje: Imate pomalo problematičnu kostobolju.

RAK

Posao: Ne možete zaobići lošije aspekte koji vas upozoravaju pa poslušajte njihov savet, koristiće vam. Upoznajte dovoljno sebe u segmentu finansija, jer će vam trebati možda veća promena. Ljubav: Mala problematika kod vas u vezi osobe koju volite je u tome što ste na nekoj distance ili ste udaljeni, pa se naslućuju i velike iluzije na polju emocija. Zdravlje: Vaši problem su više psihičke prirode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.