STRELAC Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.

Društveni život Vam već duže vreme nije na zavidnom nivou, ali poziv od starog prijatelja je prava prilika da to promenite. Nemojte odbiti tu priliku.
Nije vreme za raspravu, najbolje je izaći na neko romantično mesto nego ponovo pokretati temu ko je kriv za neke stvari u vašoj ljubavnoj vezi.

 

JARAC

Iznenađenje vas čeka danas na poslu, a od vas zavisi da li ćete se iznenaditi prijatno ili neprijatno. Ne odbijajte poziv kolega za bolje upoznavanje. Ne osećate se najbolje danas, obratite pažnju na vaše zdravlje i simptome dok ne bude kasno. Poseta lekaru ne sme da se odlaže doveka.

Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 1. septembar 2020.

VODOLIJA

Dobar početak dana ne znači da će dan takav i ostati. Popodnevni sati vam mogu doneti određene neprijatne trenutke, ali je na sreću to kratkotrajno. Susret koji nije planiran može vam podići emotivno raspoloženje na mnogo veći nivo nego što ste očekivali. Ponekad je bolje komunicirati pogledom nego rečima.

 

RIBE

Poslušajte savet od bliskih osoba, niste Vi uvek najpametniji. Bliske osobe Vam žele samo dobro, ne treba se ljutiti na njih zbog pridikovanja. Stare strasti su ponekad jače i lako se mogu rasplamsati uz dobar razgovor i neprikrivanje emocija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.