Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 1. septembar 2018: Dobitak za Ribe, Blizanci i Devica...

Dnevni horoskop za 1. septembar 2018: Dobitak za Ribe, Blizanci i Devica u ljubavi

75
0
Dnevni horoskop za 1. septembar 2018

Dnevni horoskop za 1. septembar 2018: Novo poznanstvo za Ovna, Bik i Rak u zajedničkom poslu, Blizanci i Devica u ljubavi, Lav dobar u poslu, klimavo u ljubavi, novčani priliv za Vage, Škorpija koncentrisana na finansije, Strelac zahtevan, Jarac nategnuto, neprijatno iznenađenje za Vodoliju, dobitak za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 01.09.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Još uvek osećate veću nervozu nego inače. Ovo naročito važi za one, koji su rođeni u poslednjoj dekadi vašeg znaka. Ljubav Možete da upoznate izuzetno dragu osobu preko polja posla, potrebno je samo da se otvorenije postavite što dovoljno opušteno u komunikaciji ovaj put. Zdravlje Preporučuje vam se malo jača meditacija.
Dnevni horoskop za 1. septembar 2018

BIK

Posao Ukoliko budete imali sasvim nove ideje možete da se otvorenije postavite i kažete svoje mišljenje bez ustručavanja jer se može desiti mnogo jača saradnja u narednom period sa jednim Rakom. Ljubav Osećate se dosta zaljubljeno i ne možete da se otrgnete utisku da se nešto posebno dešava trenutno na polju emocja pa to želite i da podelite sa osobom na koju češće mislite. Zdravlje Pazite se prehlade.

BLIZANCI

Posao Ukoliko ste od onih koji se bave privatnim poslom, nije loša ideja da koncentrišete svoju energiju, upravo na ovom segment. Ljubav Polje ljubavi se pokazuje sa dozom zadrške i naravno možete biti otvoreni za tajnu ljubavnu vezu jer vam se dopada jedna Devica. Zdravlje Niste loše raspoloženi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.