Dnevni horoskop za 1. septembar 2017
Dnevni horoskop za 1. septembar 2017

Dnevni horoskop za 1. septembar 2017 Stigao nam je petak, a on će naročito teško pasti školarcima kojima danas počinju da zvone zvona nad glavom, ako ste među njima, radujte se susretu sa drugarima, zaboravite na sve obaveze koje će vam u narednom periodu biti nametnute…

Danas nas očekuje miran dan (zatišje pred vikend buru?!), pa ga iskoristite da završite sve one stvari koje bi vam mogle poremetiti planove za vikend, ne dozvolite da vam ništa što bi moglo da vam pokvari raspoloženje ostane nezavršeno.

Veče idealno za miran provod, provod kod kuće u odabranom krugu prijatelja ili voljene osobe. Radite koliko možete danas, dajte sve od sebe da završite započeto, i čim prođe radni dan bacite se na zasluženi odmor. Lep vikend vam želimo, piše danasnji-dnevni-horoskop.com!

Dnevni horoskop za 1. septembar 2017

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim postupcima ili rezultatima.

LJUBAV
Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti i odlučni u svojim namerama.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju i zato prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osetite sigurnost u radu.

LJUBAV

Zanemarili ste nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Dnevni horoskop za 1. septembar 2017
Dnevni horoskop za 1. septembar 2017

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja.

LJUBAV

Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se, ako precenite svoje mogućnosti.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.