Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 1. jun 2018. Ovan ponosan, Rak oseća novi emotivni...

Dnevni horoskop za 1. jun 2018. Ovan ponosan, Rak oseća novi emotivni uzlet, Vaga dobro, Vodolija da proveri krvni pritisak

47
0
Dnevni horoskop za 1. jun 2018
Dnevni horoskop za 1. jun 2018Dnevni horoskop za 26. maj 2018

Dnevni horoskop za 1. jun 2018. Prvi dan meseca juna, ispunjen dobrom energijom je pred nama! Sve oko nas vrvi od inspiracije i budi ono najbolje u svima nama, s željom da budemo bolji prema drugima, a najpre prema sebi, ne škodeći drugima pritom.

S lakoćom ćete pristupati i obavezama na radnom mestu, jednostavno ovo je period za dobre rezultate koje ćete sami ostvarivati i na koje ćete biti ponosni. Uz dašak ljubavi za vratom koji nesebično šalje Venera, i lagodnost i bezbrižnost Blizanaca, vaš elan neće tek tako posustati, na bilo kom životnom polju. Zato ne budite lenji, prigrlite sve što vam se pruža, prigrlite život, pise danasnji dnevni horoskop.com.

Ovan

POSAO Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju. LJUBAV U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom. ZDRAVLJE Moguća je glavobolja.
Dnevni horoskop za 1. jun 2018
Dnevni horoskop za 1. jun 2018

Bik

POSAO Izgleda kao da vam saradnici zameraju to što lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze. LJUBAV Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Možda da se okanete tih stvari i proradite na vama? ZDRAVLJE Stomačne tegobe.

Blizanci

POSAO Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo. LJUBAV Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju. ZDRAVLJE Osećate se dobro…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.